Peter Masu Renovatie's

ALLE  INDUSTRIELE  VLOER  PROJECTEN

ALLE VLOERSYSTEMEN VOOR BURELEN, KANTOREN, ENZ ... 

Linoleum,   Vinyl,   Novillon,  Schoonloop-systemen, Tapijten,  PVC Vloeren,  Klik vloeren 

Eigen Ontwerp misschien ?

VLOERSYSTEMEN GESCHIKT VOOR PLAATSING IN BURELEN & KANTOREN

Een Vrij-blijvend Bezoek en een Prijs-raming zijn Kosteloos !

Linoleum;

Onze Linoleumvloeren, staan ​​voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Een materiaal dat zowel ecologisch als economisch waarde toevoegt aan alle moderne en eigentijdse architectuur.

Deze garandeert dat uw vloer zijn hele leven in optimale staat blijft met de laagste levensduur-kosten. Klaar voor gebruik.

Eerste CO2-neutrale vloer ter wereld

Dit komt in hoofdzaak omdat de basis van Marmoleum al goed, gezond en duurzaam is. Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke hernieuwbare materialen die elk jaar opnieuw kunnen worden geoogst (zoals vlas en jute) of die uit gerecycleerd hout van gecontroleerde houtplantages kunnen worden gehaald. Het wordt vervaardigd op basis van zes hoofdingrediënten: lijnzaadolie, dennenhars, houtmeel, kalksteen, jute en natuurlijke pigmenten.

Duurzaam en krachtig

Natuurlijke grondstoffen

Kalksteen is in overvloed beschikbaar. Deze eenvoudige, natuurlijke ingrediënten vormen samen het linoleum.

Optimale levenscyclus

Na een levensduur van dertig jaar of meer kan de cyclus opnieuw beginnen.

Allemaal ten gunste van de natuur

Homogeen vinyl

Vinyl vloeren zijn bijzonder populair wegens hun lange levensduur, hun onderhoudsvriendelijkheid en hun ruime toepasbaarheid.

Homogeen vinyl is gemaakt van 1 enkele laag die garant staat voor levendige en diepe kleuren. Dit materiaal is ongelooflijk duurzaam en vlekbestendig, waardoor het prima geschikt is voor gebruik in intensief gebruikte ruimten.

Wij brengen nu de nieuwe Sphera homogene vloermateriaal op de markt, dat met de recentste technologie wordt gemaakt en opvallende vloerdesigns mogelijk maakt.

Projectvinyl

Projectvinyl is beschikbaar in zowel banenmateriaal als tegels met een breed scala van hout dessins, uni dessins en imitatie steen, metaal of glas dessins. Projectvinyl is geschikt voor professionele toepassingen in de gezondheidszorg, scholen, kantoren en retail. Projectvinyl is duurzaam, van hoge kwaliteit, gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Projectvinyl kan worden gebruikt overal waar mensen werken, leren, spelen of zich verplaatsen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Of u nu op zoek bent naar een specifiek design of een extra veilige antislip vloer, binnen de Projectvinyl collecties vindt u het allemaal.

Anti-slip vinyl

Uitglijden en struikelen zijn de meest voorkomende oorzaak van verwondingen op de werkplek. Door te kiezen voor een anti-slip-vinylvloer kan het aantal ongevallen als gevolg van uitglijden aanzienlijk worden verminderd.

Het vloeren assortiment bestaat uit onze Step vinyl collectie die zijn gehele levensduur antislip prestaties garandeert en biedt ook unieke oplossingen voor toepassingen in natte ruimtes, zowel voor ‘blote voeten’ antislip vloeren als ‘blote voeten & schoeisel’ antislip vloeren.

De collectie omvat verschillende series elk met hun eigen eigenschappen en biedt een oplossing voor elk gebied dat een veiligheid vloer vereist.

Veiligheid. Design. Vertrouwen

Maar de echte parel vormt de top van het product. De PUR finish zorgt voor een matte uitstraling en voor eenvoudiger onderhoud. Zelfs onder zeer zware omstandigheden behoudt de vloer haar uitstraling én haar antislipwaardes. De unieke PUR Pearl finish is oersterk en biedt bescherming tegen vlekken, krassen en andere invloeden.

Veel dessins zijn voorzien van een door-en-door gekleurde slijtlaag, waardoor de kleuren extra helder en solide overkomen.

Akoestische vloeren

Geluid kan nadelige effecten hebben op het menselijk lichaam, zoals slaapstoornissen, stress en hoofdpijn. Daarom zijn akoestische prestaties essentieel bij het ontwerpen van een nieuw gebouw of het opknappen van een bestaande wens.

De beste manier om het geluid te verminderen is bij de bron. Daarom zijn akoestische vloeren belangrijk als het gaat om het verminderen van ruis in gebouwen.

Onze Flooring-dienst is een specialist in akoestische vloeren met meer dan 32 jaar ervaring. In ons assortiment vindt u akoestische vloeren in verschillende productcategorieën, met contactgeluid-reducties van 14 tot 17 dB.

Goede prestaties prestaties dragen in scholen bij aan een rustige sfeer waarin leerlingen goed kunnen studeren. In kantooromgevingen worden stress en agressie verminderd. En voor ziekenhuizen en zorginstellingen zijn een fijne omgeving om te herstellen. Daarom zijn akoestische vloeren de sleutel tot het verminderen van geluid in gebouwen.

De geluidsreductie van onze akoestische vinyl & linoleum vloeren hebben een reductie tussen de 14dB tot 17dB (∆Lw). 

Schoonloopsystemen

Bescherm uw vloer, uw bezoekers en uw interieur.

Een goede schoonloopmat aan de inkom is fundamenteel voor elk gebouw.

Een goed ontworpen schoonloopsysteem dat vuil en vocht in het gebouw terecht komen en verlengt de levensduur van de achterliggende vloeren, vermindert de reinigings- en onderhoudskosten en de kans op uitglijden.

Met de onze schoonloopsystemen neemt u de eerste belangrijke stap om uw vloer duurzaam te beschermen.

Elke dag wordt er onnoemelijk veel vuil en vocht door schoenen verplaatst van de ene naar de andere locatie.

Schoenen nemen vuil en vocht mee uw gebouw in en maken de vloer vies en glibberig. Hierdoor ziet uw interieur er niet langer representatief uit.

Daarnaast kan uw vloer hierdoor beschadigd raken. Bovendien kan dit ook veiligheidsrisico’s opleveren. Elke entree van een gebouw heeft dus bescherming nodig.

Onze schoonloopsystemen leveren superieure prestaties, zelfs onder zware omstandigheden. Of er nu sprake is van regen, sneeuw, zand of modder; het vuil wordt buiten de deur gehouden. Door de subtiele, maar ook uitgesproken dessins en eigentijdse kleuren past de schoonloopmat in ieder interieur.

Sterk en comfortabel

Veilig en stil


Eigen vloerontwerp

Zo veel keuze, maar niets kunnen vinden? Heeft u zelf een geweldig of uniek idee?

Met digitale print zijn de mogelijkheden grenzenloos.

Maar ook met digitale print op Flotex of vinyl zijn er veel mogelijkheden. 

Ontdek uw ontwerp!

Meer vragen mail ons dan

Geïnteresseerd?

Bel naar Peter Masu

0476991978

Mail ons

[email protected]